عرضه صندوق ETF مدیر به بازنشستگان و سایر متقاضیان آغاز شد
محمد شریعتمداری وزیر کار از عرضه نخستین واحدهای صندوق ETF سرمایهگذاری در سهام با عنوان «صندوق سرمایهگذاری مدیریت ثروت» در فرابورس ایران با نماد مدیر خبر داد.
به گزارش کاماپرس، شریعتمداری در صفحه اینستاگرام خود آغاز عرضه واحدهای این صندوق را خبری خوش برای بازنشستگان برشمرد و نوشت: با عرضه سهام صندوق مدیریت ثروت در فرابورس، در بزرگترین پذیره نویسی اولیه ETF، صدهزار نفر از بازنشستگان، که قبلا ثبت نام کرده اند، سهامدار این صندوق میشوند.
وی در ادامه نوشت: ارزش هر واحد این صندوق در فرابورس یک هزار تومان است و تا سقف هزار میلیارد تومان پذیره نویسی خواهد شد.
پذیره نویسی صندوق "مدیریت ثروت" با نماد "مدیر" که از امروز با ارزش هر سهم یک هزار تومان در فرابورس آغاز و تا 22 مرداد 99 ادامه خواهد داشت، بزرگترین صندوق پذیره نویسی شده در بازار بورس با سرمایه اولیه 400 میلیارد تومان در گام اول و در گام بعدی تا 1000 میلیارد تومان است.
حدود 100 هزار نفر از بازنشستگان کشوری، پیش از این در قالب تسهیلات اعتباری،برای خرید سهام ETF مدیریت ثروت تقاضای خود را ثبت کردند که در زمان پذیره نویسی، این سهام به آن ها واگذار می شود و می توانند مانند سایر متقاضیان به صورت نقدی هم تعداد سهام خود را افزایش دهند.
پیش از این نیز صندوق بازنشستگی کشوری برای عرضه سهام بیمه ملت و همچنین ارائه تسهیلات خرید سهام دارایی یکم دولت اقدامات مشابهی در بازار سرمایه و برای بازنشستگان انجام داده بود.
پذیره نویسی صندوق ETF مدیر نامحدود است