پیام اینستاگرامی مشاور وزیر بهداشت در مورد تعویق کنکور
کشمکش موافقان و مخالفان برگزاری کنکور 99 در موعد مقرر و یا تعویق این آزمون ها کماکان ادامه دارد و با وجود تاکید وزیرعلوم بر قطعی بودن برگزاری کنکور بدون تعویق، داوطلبان و مسئولان صراحتا یا به تلویح به این تصمیم انتقاد می کنند.
به گزارش کاماپرس، وزیر علوم دیروز برای قانع کردن نمایندگان مجلس به ضرورت برگزاری کنکور 99 در موعد مقرر به بهارستان رفت و اظهارات وی پس از جلسه با اعضای کمیسیون آموزش نیز نشان داد که نمایندگان را قانع کرده و دست خالی از مجلس بیرون نیامده است.
به نظر می رسید کنکور 99 با مواضع قاطع وزیر علوم قطعا در موعد مقرر برگزار می شود اما دقایقی پیش سازمان سنجش آموزش کشور با صدور اطلاعیه ای از تعویق این آزمون ها خبر داد.
آخرین خبر در این زمینه را بخوانید:
غلامی که معتقد است برگزاری کنکور با وجود اوج گیری مجدد کرونا با لحاظ کردن پروتکل های بهداشتی خطری برای داوطلبان ندارد، اظهار کرد: زمان آزمون فقط 3 ساعت است و تمهیداتی نیز برای رعایت موارد بهداشتی در نظر گرفته می شود که این آزمون ها بدون خطر برای داوطلبان برگزار شود. ضمنا هر داوطلب در شهر خود آزمون مربوطه را خواهد داد تا مشکلات داوطلبان کنکور از محل تردد و خطر ابتلا به کرونا به دلیل تردد نیز برطرف شود.
با این حال بخش قابل توجهی از داوطلبان کنکور در کامنت های متعدد خواستار تعویق زمان آزمون های امسال هستند و برگزاری این آزمون ها را در شرایط کنونی بازی کردن با جان داوطلبان و خانواده های آنها می دانند.
نگرانی مسئولان بهداشتی از برگزاری آزمون های 99 در اوج کرونا
برخی مسئولان نیز از برگزاری این آزمون ها در حالی که کرونا به شدت در حال اوج گیری است رضایت چندانی ندارند و خصوصا مسئولان بهداشتی از این موضوع نگران هستند. البته برخی از مسئولان نگرانی خود از برگزاری آزمون را به دلایل و ملاحظات مختلف به صراحت بیان نمی کنند اما می توان این نگرانی را در پیام ها و سخنان آنها حس کرد.
از جمله علیرضا وهابزاده، مشاور وزیر بهداشت امروز با انتشار یک استوری به حجم زیاد پیامها و تماسهای داوطلبان متقاضی تعویق کنکور واکنش نشان داد.وی در این استوری نوشته است: علیرغم درخواستهای متعدد داوطلبان اما وزیر علوم و رییس سازمان سنجش اصرار دارند که کنکورهای سراسری در موعد مقرر برگزار شوند.
باید منتظر ماند و دید آیا آزمون های سال 99 با وجود نگرانی داوطلبان و نارضایتی برخی مسئولان در موعدهای اعلام شده که فرصت چندانی هم تا آنها باقی نمانده است، برگزار می شود یا خیر.
انتهای پیام