رونمایی کتاب «از کج‌خوانی تاریخ تا لج‌خوانی تاریخ» در شهر کتاب تجریش

کد مطلب: ۳۶۰۳۶۸
رونمایی کتاب «از کج‌خوانی تاریخ تا لج‌خوانی تاریخ» در شهر کتاب تجریش

نشست معرفی و بررسی تازه‌ترین اثر عبدالمحمد کاظمی‌پور با حضور جمعی از استادان و علاقه‌مندان برگزار می‌شود.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در اینستاگرام دنبال کنید.

به گزارش کاماپرس، نشست رونمایی و گفت‌وگو درباره کتاب «از کج‌خوانی تاریخ تا لج‌خوانی تاریخ» روز چهارشنبه ۱۹ آذر ساعت ۱۵:۳۰ در شهر کتاب تجریش برگزار خواهد شد. در این برنامه دکتر جواد کاشی، سهند ایرانمهر و دکتر ندا گلبهاری به‌عنوان سخنران مهمان حضور دارند و قرار است درباره رویکردهای کتاب، اهمیت بازخوانی انتقادی تاریخ و پیامدهای برداشت‌های نادرست از گذشته سخن بگویند.

این گردهمایی فرصتی فراهم می‌کند تا مخاطبان، پژوهشگران و علاقه‌مندان حوزه علوم انسانی با نویسنده اثر و تحلیل‌های او از تحولات تاریخی ایران بیشتر آشنا شوند. همچنین پس از سخنرانی‌ها، بخش پرسش و پاسخ برای تعامل مستقیم حاضران با نویسنده و استادان درنظر گرفته شده است.

نشست برای عموم آزاد بوده و در شهر کتاب تجریش به نشانی: میدان تجریش، خیابان فناخسرو، مرکز خرید تندیس، طبقه منفی ۲ برگزار می‌شود.

نشر اگر یک انتشارات فعال در حوزه علوم انسانی است که طی سال‌های اخیر آثاری پژوهشی با تمرکز بر تاریخ‌نگاری، جامعه‌شناسی و اندیشه معاصر منتشر کرده است.

انتهای پیام

مرتبط با:

ارسال نظر