نشرنی میزبان جلسه نقد و بررسی «افیون زدگان» شد

جلسه نقد و بررسی کتاب «افیونزدگان» نوشته اصغر ایزدی جیران، روز دوشنبه، بیست و هشتم مهرماه، ساعت 18 در ساختمان نشر نی فاطمی برگزار خواهد شد.
برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در اینستاگرام دنبال کنید.
به گزارش کاماپرس، در جلسه نقد افیونزدگان مهرداد عربستانی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، شیوا علینقیان، جامعه شناس و نویسنده، رضا تسلیمی طهرانی، استادیار جامعه شناسی پژوهشگاه فرهنگ، فرزاد نعمتی، پژوهشگر سیاسی، و نویسنده کتاب حضور خواهند داشت.
اخبار مرتبط را بخوانید:
افیونزدگان روایت عینی اغلب مردم جنوب شهر تهران است
کتاب افیونزدگان، تصویری از جمعیتهای پنهان درگیر اعتیاد در دو محله «لب خط» و «دروازه غار» است. ایزدی این کتاب را با استفاده از روش مشاهده مشارکت آمیز با مهاجران تهی دست بلوچ و غربت محله لب خط و معتادهای کارتن خواب محله دروازه غار به تحریر درآورد.
وی در این کتاب تنها بازتولیدکننده صرف تصاویر تیره اعتیاد و مشکلات محلات جنوب شهر نیست، بلکه به لحظهها روشن ساکنان هم پرداخته است.
ایزدی در این کتاب تلاش کرده تا از رنجهای اجتماعی مهاجران ساکن لب خط و بیخانمانهای دروازه غاز سخن بگوید و از موثر نبودن سیاست ضدمواد در سامان بخشیدن به این اوضاع پرده بردارد.
انتهای پیام
مرتبط با: