تقدیر ویژه از فیلم در انتهای روز در جشنواره کلکته

کد مطلب: ۳۵۶۶۴۶
تقدیر ویژه از فیلم در انتهای روز در جشنواره کلکته

در چهارمین دوره جشنواره کلکته هیات داوران از فیلم بلند داستانی در انتهای روز، تقدیر ویژه کردند. این فیلم ساخته بابک بهرام بیگی بوده و تقدیر ویژه بابت تصویر قدرتمند از تاب‌آوری زنان در برابر مردسالاری و قدرت به عمل آمد.

به گزارش کاماپرس، این مراسم 16 تا 22 آگوست (25 تا 31 مرداد) برگزار شده است.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در اینستاگرام دنبال کنید.

این فیلم دومین تجربه بهرام بیگی است و در شهر کاشان فیلم برداری شده است. تهیه کننده این اثر مهدی کوهیان بوده و هنوز در ایران به نمایش در نیامده است.

خلاصه فیلم در انتهای روز

این فیلم در مورد زندگی سه زوج در یک شهر کوچک است که در مرحله خاصی از زندگی عاطفی خود قرار دارند. زنان در این فیلم باید میان اجبارهای جامعه و خواسته مردان برای استقلال و سرنوشت خود تصمیمات سختی بگیرند.

از بازیگران این فیلم باید به هانیه توسلی، رضا بهبودی، خیام وقار کاشانی، مهتاب ثروتی، شایسته سجادی، حسام رضائیان و شبنم مقدمی اشاره کرد.

بهرام بیگی پیش از این فیلم یک روز طولانی را کارگردانی کرده است و کوهیان نیز مستند سینمایی قاضی و مرگ و فیلم پاریس تهران و پرو را در پرونده کاری خود دارد.

انتهای پیام

ارسال نظر