مدیرعامل شرکت گشتاور:

شرکت گشتاور؛ تولیدکننده بلوئرهای هود فلزی و بلوئرهای ABS

کد مطلب: ۳۵۸۳۲۷
شرکت گشتاور؛ تولیدکننده بلوئرهای هود فلزی و بلوئرهای ABS

مدیرعامل شرکت گشتاور از تولید بلوئرهای هود فلزی و بلوئرهای ABS برای فن‌کوئل‌ها در این شرکت خبر داد.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در اینستاگرام دنبال کنید.

علی کهتری، مدیرعامل شرکت گشتاور، در نمایشگاه تاسیسات صنعت تهویه و در گفتگو با کاماپرس، گفت: شرکت گشتاور امسال با طیف وسیعی از محصولات شامل ۱۱ مدل بلوئر فن‌کوئلی، کولر آبی دایرکت درایو همراه با موتورهای BLDC و بلوئرهای هود فلزی در دو مدل در نمایشگاه تاسیسات تهویه مطبوع حضور دارد.

 

وی افزود: همچنین، محصول جدیدی در دست توسعه داریم که شامل بلوئرهای ABS برای فن‌کوئل‌هاست و آن را نیز در این نمایشگاه معرفی می‌کنیم.

کهتری در مورد مزیت‌های محصولات جدید این شرکت، تاکید کرد: بلوئرهای فلزی ما طوری طراحی شده‌اند که با کمترین صدا، بیشترین حجم هوا را تولید کنند و نیازهای متنوع همکاران را برای طراحی‌های مختلف پوشش دهند. در مورد بلوئرهای ABS نیز تمرکز اصلی ما بر کاهش نویز و صدا بوده و سپس به سایر پارامترها پرداخته‌ایم.

مدیرعامل شرکت گشتاور در بخش دیگری از صحبت‌های خود در مورد وضعیت کنونی صنعت تهویه مطبوع نیز گفت: به‌ طور کلی، شرکت‌های فعال در این صنعت روند رو به رشدی دارند و کیفیت محصولات هر روز بهبود می‌یابد. اما متأسفانه در چند ماه اخیر، مشکلات قابل‌توجهی پیش آمده که تقریبا همه همکاران در این صنعت آسیب جدی دیده‌اند.

کهتری افزود: بزرگ‌ترین چالش کنونی، رکود سنگین بازار است که به‌ویژه به دلیل شرایط بازار ساختمان، در صنعت تهویه مطبوع با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنیم. این رکود در ماه‌های اخیر تأثیرات منفی زیادی بر صنعت ما گذاشته است که امیدواریم با بهبود شرایط در سطح کشور، این وضعیت به پایداری بیشتری برسد.

شرکت گشتاور یکی از شرکت‌های فعال بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی تاسیسات تهویه مطبوع و سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی بود که 12 تا 15 مهر 1404 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار شد.

انتهای پیام

مرتبط با:

ارسال نظر