ورکشاپ «دیدن مثل یک عکاس» + جزییات و ثبت نام

استودیو کارنیک ورکشاپ «دیدن مثل یک عکاس» را با مفهومی تازه از نگاه، زیستن و ثبت لحظه برگزار می‌کند. این ورکشاپ تجربه‌ای سه‌ روزه در دل طبیعت ویشان است که مرز بین آموزش، سفر، آرامش و رشد شخصی را محو می‌کند.

پژمان علاسوند، مدیریت استودیو کارنیک و طراح این برنامه در گفتگو با کاماپرس می‌گوید: ایده‌ برگزاری چنین ورکشاپی را از دل یک دغدغه حرفه‌ای به علت تقلید و نبود سبک شخصی در میان اغلب فعالان حوزه عکاسی بیرون کشیده‌ام.

او با نگاهی انتقادی به فضای آموزشی موجود می‌گوید: سال‌هاست شاهد کپی‌کاری‌های تکراری در فضای عکاسی هستم. جرقه این پروژه زمانی زده شد که به این فکر کردم چطور می‌شود روی دید شخصی و سلیقه‌ فردی عکاسان کار کرد؛ جایی که به نظرم، آغاز مسیر متفاوت‌ بودن است.

اما تفاوت این ورکشاپ فقط در ایده‌پردازی خلاصه نمی‌شود. در دورانی که آموزش‌های آنلاین، نکته‌ محور و کوتاه‌ مدت در صدر توجه‌اند، ورکشاپ «دیدن مثل یک عکاس» تلاش می‌کند به ریشه‌ها بازگردد؛ به نگاه، به حوصله، به صبر و به زیستن در لحظه. شرکت‌کنندگان در این تجربه، نه فقط با قواعد ترکیب‌بندی و نور طبیعی آشنا می‌شوند، بلکه می‌آموزند چگونه در فضای مه‌ گرفته‌ جنگل، در سکوت، در کنار آتش و در دل گفت‌ و گوهای بی‌قضاوت، بینش تازه‌ای به زندگی و هنر پیدا کنند.

علاسوند تاکید می‌کند: ما صرفا درباره تکنیک‌های عکاسی حرف نمی‌زنیم. هدف این است که یاد بگیریم چطور زیباتر ببینیم، عمیق‌تر زندگی کنیم و به جای گرفتن عکس، لحظه را درک و ثبت کنیم. این تفاوت عکاس بودن با فقط عکس گرفتن است.

x تبلیغات
فولاد پیوان

این ورکشاپ ترکیبی است از آموزش فنی، تمرین ذهنی و مشارکت انسانی. از تمرین‌های عملی با نور طبیعی گرفته تا ایجاد ارتباط واقعی با سوژه، از یوگای صبحگاهی برای تمرکز و آرامش ذهن تا اسلک‌لاین و تمرین تعادل جسمی. همه‌ چیز طوری طراحی شده که شرکت‌کننده نه تنها با ابزار، بلکه با خود و نگاهش نیز مواجه شود. شب‌نشینی‌های جمعی با موسیقی سرخپوستی و گفتگوهای بی‌قضاوت در کنار آتش، نه صرفا بخشی از سرگرمی برنامه، بلکه امتداد نگاه تربیتی و انسانی پروژه است.

با این‌ همه، مسیر راه‌اندازی چنین برنامه‌ای، بی‌ چالش نبوده است. بدین جهت علاسوند درباره چالش‌های موجود می‌گوید: بزرگ‌ترین مانع، انتقال صحیح این نگاه متفاوت به مخاطبان بوده است. جا انداختن اینکه این یک کلاس معمولی نیست، کار ساده‌ای نبود. نیاز به انرژی و حمایت جدی داشتیم. خوشبختانه همراهی دوستان، آشنایان و رسانه‌هایی مثل شما، این مسیر را برای ما هموارتر کرده‌اند.

او در ادامه به نقش مهم جامعه‌ مخاطب در ادامه‌ حیات این پروژه اشاره می‌کند: مثل هر صنف دیگر، ما هم نیاز داریم جامعه‌ی هدف‌مان را پیدا کنیم. این مسیر بدون همراهی و بازخورد واقعی از سوی شرکت‌کنندگان قابل دوام نیست. این یک ارتباط دوطرفه است و فقط با مشارکت معنا پیدا می‌کند.

در چشم‌انداز استودیو کارنیک، ورکشاپ «دیدن مثل یک عکاس» یک تجربه مقطعی یا آزمایشی نیست. به‌ گفته‌ علاسوند، این آغاز مسیری‌ست که در آن تبادل تجربه و آگاهی به عنوان یک هدف اصلی دنبال می‌شود؛ مسیری که در نهایت، امید دارند به تاثیرگذاری بر فرهنگ عکاسی و رشد نگاه مستقل منجر شود.

ورکشاپ «دیدن مثل یک عکاس» چه زمانی برگزار می‌شود؟

لازم به ذکر است ورکشاپ «دیدن مثل یک عکاس» از تاریخ ۱ تا ۳ مرداد در منطقه‌ بکر و جنگلی ویشان که تنها چهار ساعت از تهران فاصله دارد، برگزار می‌شود. ترکیبی منحصر به‌ فرد از یادگیری تکنیکی و زیستن در دل طبیعت.

شرکت‌کنندگان در این تور آموزشی، علاوه بر آموزش عملی عکاسی و کار با نور طبیعی در حضور یک مدل اختصاصی، تجربه‌هایی همچون یوگای صبحگاهی، اسلک‌لاین، پیاده‌روی در مه، شب‌نشینی، تعامل گروهی، موسیقی و آرامش ذهن را نیز لمس خواهند کرد. اقامت در سوئیت‌های گروهی راحت، تامین غذا و آموزش حرفه‌ای، همه در یک بسته‌ پیشنهادی منسجم گنجانده شده و تنها چیزی که باید با خود بیاورند، وسایل شخصی برای سه روز اقامت است.

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام در این تجربه منحصر به فرد، می‌توانید با شماره تلفن ۰۹۱۰۱۳۴۰۲۵۵ تماس بگیرید یا به صفحه اینستاگرام استودیو کارنیک به نشانیcarnik.photography  مراجعه کنید.

انتهای پیام

x تبلیغات
گراد
قصران گشت
دریان سفر امید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
کیان خودرو