6 مورد از بهترین اپلیکیشن‌ های حسابداری اندروید

اپلیکیشن حسابداری اندروید-کاماپرس
آریاک سفر

برای بررسی موجودی حساب شرکت، مدیریت جریان نقدینگی، ارسال فاکتور به مشتریان و کنترل امور مالی، نیاز به ابزار مطمئنی داریم که ویژگی‌ها و امکانات مختلفی را در اختیارمان بگذارد.

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار داغ فناوری اطلاعات، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.

خوشبختانه نرم افزارهای اندرویدی زیادی هستند که انواع وظایف مربوط به امور مالی را پشتیبانی‌ می‌کنند. این نرم افزارهای مبتنی بر ابر را‌ می‌توان روی دستگاه‌های مختلف در دسترس داشت و درآمدها و هزینه‌ها را ردیابی کرد. بهترین برنامه‌های اندرویدی حسابداری را در اینجا فهرست کرده‌ایم.

1.اپلیکیشن حسابداری اندروید Expensify

با نصب برنامه حسابداری اندروید روی گوشی اندرویدی خود‌ می‌توانید هزینه‌ها را یادداشت کنید، رسیدها را آپلود کنید، گزارش‌های مالی را مدیریت کنید و با ویژگی SmartScan آن، فاکتورها و رسیدها را از طریق دوربین گوشی به صورت فایل ذخیره کنید. رابط کاربری ساده و کارآمد این برنامه بزرگ‌ترین مزیت آن است که باعث شده بسیاری از افراد نسخه موبایلی این نرم افزار را به نسخه دسکتاپی آن ترجیح‌ دهند.

بیشتر بخوانید:

دریان سفر امید

2.اپلیکیشن حسابداری اندروید FreshBooks

این برنامه برای کسب و کارهای کوچک طراحی شده که نیازی به حسابداری پیچیده ندارند. با نصب این اپلیکیشن اندرویدی‌ می‌توانید فاکتورها را ایجاد و ارسال کنید یا سوابق پرداخت‌ها و موجودی‌ها را ردیابی کنید. همچنین‌ می‌توانید رسید هزینه‌های را به فاکتورها پیوست کرده و برنامه‌های مختلف را با این اپ همگام سازی کنید. امتیاز متمایز این برنمه توانایی ویژه آن در مدیریت فاکتورها و ردیابی هزینه‌هاست.

3.اپلیکیشن حسابداری اندروید QuickBooks

این نرم افزار که بدون شک نرم افزار پیشرو در بازارهای مالی و حسابداری محسوب‌ می‌شود، پرچم‌دار کمپانی Intuit است. برنامه اندرویدی QuickBooks با عملکرد دقیق خود‌ می‌تواند کسب و کارها را در ایجاد فاکتور، مدیریت هزینه، ردیابی حقوق و دستمزد و بسیاری از ویژگی‌های مورد نیاز دیگر، همراهی کند. برنامه موبایلی این نرم افزار امکاناتی مشابه نسخه دسکتاپی دارد و سهولت استفاده از آن، دلیلی است که بسیاری از مدیران به سراغ QuickBooks‌ می‌روند. مزیت این نرم افزار در قابلیت‌هایی همچون اسکن رسید، ویژگی‌های مربوط به صورتحساب‌ها و ذخیره تراکنش‌هاست.

اپلیکیشن حسابداری اندروید-کاماپرس

4.اپلیکیشن حسابداری اندروید Wave

نرم افزار Waveدر عین سادگی، هر آنچه برای مدیریت امور مالی نیاز دارید را در اختیارتان‌ می‌گذارد. داشبورد این برنامه اندرویدی قابل تنظیم بوده و ویژگی‌های مختلفی برای مدیریت صورتحساب، ردیابی هزینه‌ها و درآمدها، ایجاد فاکتورها و موارد دیگر دارد. این نرم افزار با قابلیت اسکنر رسید با قابلیت اسکن 10 رسید در لحظه و رابط کابری بصری و جذاب، یک انتخاب عالی برای حسابداری کسب و کارهای کوچک است.

5.اپلیکیشن حسابداری اندروید Xero

این نرم افزار حسابداری اندروید یکی از نام‌های بزرگ در دنیای حسابداری است که برنامه اندرویدی آن هم مورد تحسین جهانی قرار گرفت. با این برنامه‌ می‌توان تمام امور مالی را دنبال و مدیریت کرد. مدیریت موجودی، فاکتور مشتریان، آپلود رسیدها، گزارش‌های مالی و… در کنار رابط کاربری ساده Xero، این برنامه را محبوب کرده‌اند.

6.اپلیکیشن حسابداری اندروید Zoho Expense

وقتی صحبت از گزارش‌های مربوط به هزینه‌ها‌ می‌شود، نرم افزار اندرویدی Zoho Expense یک سروگردن از سایر گزینه‌ها بالاتر است. این برنامه با ردیابی خودکار هزینه‌ها، ذخیره رسیدهای دیجیتالی و تجزیه و تحلیل‌های مربوط به ورودی‌ها و خروجی‌ها، هر آنچه برای مدیریت کسب و کار نیاز داشته باشید را ارائه‌ می‌دهد. سهولت در استفاده و پردازش سریع، 2 امتیاز منحصر به فرد این اپلیکیشن هستند.

انتهای پیام

مرتبط با : کسبه
آهن ملل اصفهان
فروشگاه اینترنتی فرنا
سلام پرواز ایرانیان
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام پرواز ایرانیان