رتبه بندی گوگل سه فاکتور اساسی دارد: محتوا، لینکها و تجربه کاربر. تا جایی که صحبت محتوا و تجربه کاربر در میان باشد همه چیز دست خودتان است و به مهارت شما بستگی دارد. اما وقتی فاکتورهایی از بیرون سایت بر این رتبهبندی تاثیر میگذارند، داستان کمی از کنترل شما خارج میشود.
به گزارش کاماپرس، در حقیقت اینکه بخواهید سایتها و افراد را متقاعد کنید که به شما لینک دهند، نیازمند مهارت و تبحر خاصی است. شاید کمی سخت به نظر برسد، اما نگران نباشید! اگر برای فاکتورهای خارجی به خوبی برنامهریزی کنید، میتوانید زمام امور را به دست بگیرید. کارشناسان گروه رسانهای کاما در این مطلب با ارائه مهارتها و نکات کاربردی به شما کمک میکنند تا سئو وبسایت خود را در بخش خارجی به میزان قابل توجهی بهبود ببخشید.
1- به عنوان نویسنده مهمان برای وبلاگهای مرتبط با حوزه کاری خود مطلب بنویسید. این کار به شما کمک میکند تا خود را به مخاطبان بیشتری بشناسانید و برای مطالب وبلاگ خود سوژههای جدید پیدا کنید.
2- از ظرفیت شبکههای اجتماعی برای اشتراک مطالب و لینک آنها استفاده کنید.
3- با اینفلوئنسرها ارتباط بگیرید و از آنها بخواهید تا مطلب شما را بازنشر دهند.
4- در مصاحبههای ویدیویی و پادکستها به عنوان مهمان شرکت کنید. با این کار انگار برای وبسایت خود بکلینک خریدهاید!
5- از ظرفیت روابطعمومی تجاری استفاده کنید. معمولا اعتبار دامنه وبسایتهای خبریِ معتبر بالا است؛ اگر نام وبسایت شما در آنها توسط گوگل ایندکس شود و یا از آنها به سایت شما بکلینک داده شود، به رتبهبندی سایت شما کمک بسیار زیادی میشود.
6- به وبلاگهای دیگر سر بزنید و به سوالات دیگران در بخش کامنتها پاسخ دهید.
7- در انجمنها و تالارهای گفتگو به بحث و تبادل نظر بپردازید.
8- در این گفتگوها از برندتان یا برندهای همکار بدون اینکه لینک بگذارید، نام ببرید.
9- برای وبسایت عکسهای اختصاصی تولید کنید. سپس با استفاده از ابزارهای جستجوی تصویر، وبسایتهایی که از عکسهای شما استفاده کردهاند را شناسایی کنید. در مرحله بعد، از آنها بخواهید که به وبسایت شما بکلینک دهند.
10- با استفاده از وبسایتهای آنالیزور، بکلینکهای رقبایتان را شناسایی کنید. سپس، شما هم در همان سایتها بکلینک بدهید و لینکسازی کنید.
11- درباره محصول یا خدمات خود ویدیو تولید کنید و آن را در آپارات و یوتیوب منتشر کنید.
12- تصاویر باکیفیتی از محصولات یا خدمات خود در پینترست منتشر کنید.
13- مطالب خوب وبلاگ را به ویدیو، اینفوگرافیک و پادکست تبدیل کنید و از طریق کانالهای مختلف منتشر کنید. این کار یکی از بهترین روشهای لینکسازی است.
14- از بلاگرهای معروف حوزه کاری خود بخواهید درباره برند شما مطلب بنویسند و به وبسایتتان بکلینک دهند.
15- از چند کارشناس بخواهید که نظر خودشان را درباره شما و برندتان در وبسایتشان اعلام کنند.
16- با یک وبسایت دیگر همکاری کنید. به عنوان نویسنده مهمان در وبلاگ آنها مطلب بنویسید تا آنها به شما بک لینک دهند. شما نیز مطلب آنها را منتشر کنید و به آنها بک لینک دهید.
17- به بهانه انتشار مطالب وبلاگتان در شبکههای اجتماعی با کاربران وارد تعامل شوید و برای مطالبتان چالش به راه بیندازید تا بیشتر دیده شوند.
18- مطالب پرطرفدار وبلاگ را به صورت ایمیل برای مخاطبان ارسال کنید.
19- در رویدادها و سمینارهای آنلاین شرکت کنید و درباره مسائل نظرات مثبت و سازنده ارائه دهید.
20- از مشتریان خود بخواهید درباره محصول یا خدماتتان در وبسایت و شبکههای اجتماعی نظر دهند.
21- دایرکتوری شغلی خود را به خوبی مدیریت کنید. نام، شماره تلفن، آدرس پستی و آدرس وبسایت کسب و کارتان را در سایتهایی نظیر یلپ، گوگلمایبیزنس و … وارد کنید.
22- از همه همکارانتان بخواهید که در این زمینه به شما کمک کنند و نسبت به فرصتهای ایجاد بکلینک حساس باشند.
کارشناسان گروه رسانهای کاما آمادگی دارند تا در زمینه سئو و راههای افزایش ترافیک وبسایت و همچنین تعیین استراتژی بازاریابی محتوایی به شما مشاوره رایگان دهند.
از تجربه دیگران کمک بگیرید
برای غلبه بر رقبای سرسخت علاوه بر مهارت بهتر است یک راهنمای باتجربه نیز در کنار خود داشته باشید. هرچند مطالبی که در بالا بیان شد به شما کمک میکند تا درک بهتری از سئو خارجی و راهکارهای بهبود آن داشته باشید اما بدون شک اگر یک مشاور باتجربه در زمینه سئو و بازاریابی محتوایی در کنار شما باشد، با صرف وقت و هزینه کمتری میتوانید به بهترین نتیجه ممکن دست پیدا کنید.
کارشناسان گروه رسانه ای کاما آمادگی دارند تا در زمینه سئو و راهکارهای افزایش ترافیک سایت و همچنین تعیین استراتژی بازاریابی محتوایی به شما مشاوره رایگان دهند.