تکلیف سهام عدالت فوت‌شدگان چیست؟

سهام عدالت در حالی آزاد شده که تعداد قابل توجهی از دارندگان آن هم‌اکنون در لیست متوفیان قرار دارند و سوالی که در این میان مطرح است، این است که تکلیف سهام عدالت فوت‌شدگان چیست؟

به گزارش کاماپرس، از ثبت نام تا آزادسازی سهام عدالت تقریبا چیزی در حدود 10 سال وقفه افتاده، بنابراین جای تعجب نیست که تعداد قابل توجهی از مشمولان و دارندگان این سهام هم‌اکنون دستشان از دنیا کوتاه باشد.

از آنجا که بازماندگان متوفیان مذکور درصدد پیگیری وضعیت سهام عدالت خود هستند، می‌خواهند بدانند که تکلیف سهامشان چیست و چه سرنوشتی در انتظار ادامه سهامداری آن‌هاست.

انتقال سهام 20 هزار متوفی به وراث

مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری در این زمینه می‌گوید: از ۴۹ میلیون نفر مشمول سهام عدالت ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از افراد فوت شدند که سهام عدالت بیش از ۲۰ هزار نفر به وراث منتقل شد.

وراث چگونه سهام متوفی را تعیین‌تکلیف کنند؟

وی افزود: وراث می‌توانند با مراجعه به سایت شرکت سپرده گذاری به صورت انلاین از طریق میز خدمت، گواهی حصر وراثت را در سامانه بارگزاری کنند و شرکت سپرده گذاری بعد از استعلام مدارک، سهام عدالت را بین وراث تقسیم می‌کند.

آریاک سفر

فهیمی بیان کرد: در جلسه روز گذشته شورای عالی بورس، مهلت انتخاب روش آزادسازی سهام عدالت تا ۱۵ خرداد تمدید شد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه امکان لغو تصمیم از روش مستقیم به غیرمستقیم وجود ندارد مشمولان این سهام در انتخاب این روش دقت کافی را داشته باشند.

آمار احراز هویتی‌ها

فهیمی ادامه داد: بیش از ۳ هزار نقطه در کشور کار احراز هویت را انجام می‌دهند که علاوه بر بانک، کارگزاری‌ها و دفاتر پیشخوان امکان احراز هویت به صورت انلاین نیز فراهم شد و افراد با مراجعه به سایت سجام می‌توانند به صورت انلاین احراز هویت شوند.

وی اظهار داشت: آزادسازی سهام عدالت از روز شنبه دهم خرداد جاری به مفهوم عام و گسترده آن یعنی امکان استیفای حقوق همه جانبه سهامداری همانند سایر سهامداران انجام خواهد شد و مشمولان سهام عدالت قادر خواهند بود تمامی حقوق و منافع مالکانه خود را به عنوان سهامدار اعمال کنند.

فهیمی ادامه داد: البته این به معنای درخواست یا تشویق برای فروش سهام نیست بلکه درخواست ما این است که این دارایی ارزشمند را در سبد دارایی خود نگهداری کنند،اما چنانچه قصد فروش این سهام را دارند، می‌توانند با دو روش سفارش یکجای فروش با اعطای اختیار به شبکه بانکی به شعب بانک‌ها مراجعه کنند و یا اینکه از روز دهم خردادماه جاری در دفاتر شرکت‌های کارگزاری حضور یابند و به انتخاب خود تا سقف ۳۰ درصد از سهامشان را به فروش برسانند.

پایان پیام

 

نرم افزار حسابداری
آسیاتک
کاراپلاس-کاماپرس
همراه مکانیک-کاماپرس
آریاک سفر
آیرومارت-کاماپرس
ایمالز
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز