شرکت دایملر هماکنون مالک چندین شرکت تابعه و برند بزرگ خودروسازی همچون؛ مرسدس آامگ، مرسدس بنز، دایملر تراکس و اسمارت میباشد، همچنین دارای سهام در چندین شرکت خودروسازی است، که برای نمونه میتوان به: کاماز، رنو نیسان آلیانس و پکن اتو اشاره کرد. این شرکت، خط تولید برند مایباخ را نیز، در سال ۲۰۱۲ متوقف نمود.
به گزارش کاماپرس، شرکت خودروسازی دایملر آلمان انتظار دارد تا فروش کامیونهای این برند در بازار هند برای رسیدن به سطح پیش از شیوع کرونا حداقل سه سال زمان نیاز داشته باشد.
چالش بازار هند برای دایملر
به گزارش دنیای اقتصاد ، مدیر اجرایی شرکت دایملر در هند میگوید که بهبود فروش خودرو ممکن است از سال آتی آغاز شود و احتمالا برای رسیدن بهروزهای اوج خودش به سه سال زمان نیاز دارد. او ادامه داد دایملر در سال گذشته اندکی بیش از ۱۴ هزار دستگاه از کامیونهای خود را در بازار هند به فروش رسانده است. به گفته این مدیر ارشد انتظار میرود تا بخشهایی مثل ساختوساز، تجارت الکترونیک و حفاری معدن از عوامل رشد تقاضا برای کامیونها در هند باشند. در واقع سرمایهگذاری دولت در بخشهای زیرساخت، مشارکت بخشخصوصی در بخش معدن و حرکت قویتر بهسوی استفاده از فروشگاههای آنلاین میتوانند بهبود را به فروش کامیونهای دایملر بازگردانند.
دایملر که بزرگترین تولیدکننده خودروهای سنگین باری در جهان است در نظر دارد تا شیفت دوم کاری را در کارخانه خود واقع در جنوب هند راهاندازی کند. این کارخانه دارای ظرفیت تولید سالانه ۷۲ هزار کامیون و چهار هزار دستگاه اتوبوس است. رزرو بانک هند نیز اعلام کرده است که به دلیل پیامدهای پاندمی کرونا، بهبود اقتصاد این کشور حداقل به دو سال زمان نیاز دارد. مدیر اجرایی دایملر در هند میگوید: «زمانی که هنوز آینده اوضاع اقتصادی به دلیل کرونا مشخص نیست، بسیاری از مشتریان ما که ناوگان خودروهای سنگین دارند و از آنها در کسبوکارهای خود استفاده میکنند، میل کمتری به خرید کامیونهای جدید پیدا میکنند چراکه در مورد آینده مشاغل خود نیز تردید دارند. آنها نگران تقاضا در بخشهای خردهفروشی هستند.» البته حتی پیش از شیوع کرونا در ماه مارس نیز، فروش کامیون و بهطورکلی وسایل نقلیه در هند، روند روبه کاهش خود را آغاز کرده بود.
برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم روز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.
انتهای پیام