برای مقابله با کرونا از چه محصول گیاهی استفاده کنیم؟

عطاری آنلاین

بسیاری از افراد به این نتیجه رسیده اند که طبیعت می تواند کمک زیادی را به سلامتی آنها کند. استفاده از انواع داروی گیاهی و همچنین محصولات طبیعی و سالم از جمله موهبت هایی است که طبیعت در اختیار انسان ها گذاشته است. با توجه به آن که دارویی برای درمان کرونا کشف نشده است، تنها راه حل استفاده از گیاهان داوویی برای افزایش ایمنی بدن است.

به گزارش کاماپرس، با توجه به لزوم رفت و آمد کمتر در خیابان ها به دلیل کرونا، عطاری آنلاین عطارمارت، به شما امکان خرید محصولات گیاهی را به صورت آنلاین می دهد.

راهکارهای طب سنتی برای مقابله و پیشگیری از کرونا:

اول از همه، اینکه در برنامه غذایی خود از غذاهای آب دار مثل آش کدو، آش آلو، سوپ شلغم، خورشت سیب، به و آبگوشت های مختلف استفاده کنیم.

دوم، اینکه از میوه جات و سبزی جات بیشتر باید استفاده کنیم و میل کنیم. مثل سیب، لیموشیرین، پرتقال شیرین، تره، ریحون، خرفه، کاسنی، برگ چقندر، سیر و پیاز و بقیه میوه ها و سبزیجات این فصل.

آریاک سفر

سوم، از نوشیدنی های گرم نباید غافل باشید. مثل آب جوش، شیر گرم، جوشانده های گیاهی مثل جوشانده زنجبیل، آویشن، نعناع، زوفا، اسطوخودوس، دارچین، زعفران و گل سرخ که خرید گیاهان دارویی از سایت عطاری آنلاین عطارمارت به نشانی www.attarmart.ir فراهم می باشد.

چهارم، اینکه خیلی مهم است از غذای سرد و مانده، چرب و سرخ کردنی و فست فود و غذاهای صنعتی میل نکنید. مثل ماست و پنیر، الویه و سالاد ماکارونی، سوسیس و کالباس.

پنجم، نوشیدنی های خنک هم فعلا ممنوع است. مثل نوشابه، ماءالشعیر، دوغ و آب سرد.

ششم، خوردن سالاد کاهو، کدو حلوایی و هویج با روغن زیتون کنار غذا خیلی خیلی مفید است.

هفتم، فراموش نکنیم که غذاها و نوشیدنی هامون بدون سرپوش باقی بماند.

هشتم، با خوردن کمی نمک کامل، که دارای پتاسیم، منیزیم و کلسیم باشه قبل یا بعد از هر غذا یا خوردن یک قاشق سرکه طبیعی بعد از هر غذا در پاکسازی سیستم گوارش و ضدعفونی آن موثر است.

و در نهایت به شدت از پرخوری پرهیز کنید.

برترین گیاهان دارویی ضد ویروس:

یکی از بهترین کارها برای پیشگیری از کرونا استفاده از دمنوش ها و جوشانده های گیاهی می باشد.

در ادامه بر اساس تجریبات تیم عطاری آنلاین عطارمارت و تحقیقات علمی معتبر مهم ترین و برترین گیاهان دارویی که در مقابله با ویروس ها کارساز می باشند را ذکر کرده ایم.

اورگانو:

اورگانو یک گیاه دارویی از خانواده نعناع بوده که تاکنون داروهای چشم گیری از عصاره آن تهیه شده است. ترکیب اصلی اورگانو یا پونه کوهی کارواکرول بوده که دارای خواص ضد ویروسی فوق العاده ای می باشد. طبق تحقیقات علمی عصاره این گیاه دارویی بر روی ویروس هایی نظیر سیمپلکس نوع 1، روتاویروس و  MNV موثر می باشد.

مریم گلی:

این گیاه دارویی نیز از خانواده نعناع بوده و دارای عطر خوبی است. از مدت ها قبل از این گیاه دارویی برای درمان عفونت های ویروسی استفاده می شده است.

خواص ضد ویروسی مریم گلی عمدتا به خاطر ترکیبی به نام سافیسینولید بوده که در برگ ها و ساقه های این گیاه به وفور یافت می شود.

تحقیقات آزمایشگاهی نشان داده است این ترکیب در مقابل ویروس HIV عملکرد مناسبی داشته است.

ریحان:

انواع ریحان برای مبارزه با عفونت های ویروسی مناسب هستند.

به عنوان مثال ، یک مطالعه در لوله آزمایش نشان داد که عصاره ریحان شیرین ، از جمله ترکیباتی مانند آپیژنین و اسید اورسولیک ، اثرات مهمی را در برابر ویروس های تبخال ، هپاتیت B و انتروویروس به نمایش می گذارند.

ریحان مقدس ، که به عنوان تولسی نیز شناخته می شود ، باعث افزایش ایمنی می شود که ممکن است به مبارزه با عفونت های ویروسی کمک کند.

سیر:

سیر یک داروی طبیعی محبوب برای طیف گسترده ای از بیماری ها من جمله عفونت های ویروسی است.

نعناع:

به نظر می رسد نعناع دارای خواص ضد ویروسی قدرتمندی می باشد. برگ ها و روغن اساسی نعناع حاوی ترکیباتی به نام های منتول و اسید رزماریک اسید بوده که فعالیت ضد ویروسی و ضد التهابی آنان شناخته شده است.

رزماری:

گیاه دارویی رزماری یکی از گیاهان دارویی خوش عطر بوده که در آشپزی از آن زیاد استفاده می شود اما به دلیل داشتن ماده موثره ای به نام اولانولیک اسید دارای کاربردهای درمانی نیز می باشد.

اسید اولانولیک، فعالیت ضد ویروسی را در برابر ویروس های تبخال ، HIV ، آنفلوانزا و هپاتیت در مطالعات حیوانات و لوله آزمایش نشان داده است.

شیرین بیان:

ریشه شیرین بیان یکی از قدیمی ترین گیاهان دارویی برای مبارزه با ویروس ها و دیگر کاربردهای درمانی  بوده است. گلیسیریزین ، لیکیریتوژنین و گلابریدین تنها برخی از مواد فعال موجود در شیرین بیان بوده که دارای خواص ضد ویروسی قدرتمندی می باشند.

انتهای پیام

مرتبط با : عطار مارت
نرم افزار حسابداری
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز