ابررایانه‌های قدرتمند به جنگ کرونا می‌روند

برخی محققان انگلیسی، آمریکایی و اروپایی قصد دارند با کمک گرفتن از ابررایانه‌های قدرتمند، فرآیند تولید واکسن کرونا رو تسریع کنند.

به گزارش کاماپرس به نقل از پرس اسوسیشن، ابر رایانه‌ها نقش مهمی در تحقیقات درباره ویروس کرونا دارند و می‌توانند به تولید هر چه سریع‌تر درمان برای این بیماری کمک کنند.

ماشین‌های قدرتمند می‌توانند انبوهی از اطلاعات وسیع را طی چند روز پردازش کنند. این بدان معنا است که آنها می‌توانند مخزنی از داروهای آنتی‌ویروس احتمالی از جمله داروهایی که هم‌اکنون برای درمان بیماری‌های دیگر استفاده می‌شوند را به سرعت اسکن کنند.

در همین راستا محققان دانشگاه کالج لندن همراه صدها محقق از سراسر اروپا و آمریکا به برخی از قدرتمندترین رایانه‌های جهان دسترسی دارند تا به درمان این ویروس کمک کنند. سریع‌ترین رایانه جهان به نام Summit در آمریکا و نهمین رایانه سریع دنیا (SuperMUC-NG) در آلمان نیز جزو این ابررایانه‌ها هستند.

این ابررایانه‌ها می‌توانند مخزن‌های بزرگی از ترکیبات دارویی را تحلیل و نمونه‌هایی را شناسایی کنند که قادر به پیوند زدن با پروتئین‌های اسپایک روی سطح ویروس کرونا هستند. این ترکیبات پس از پیوند با پروتئین‌های ویروس از ابتلای انسان به آن جلوگیری می‌کنند.

آریاک سفر

پیتر کانوی از دانشگاه کالج لندن می‌گوید: «ما از قدرت خارق‌العاده ابر رایانه‌ها برای جستجوی سریع در تعدادی از ترکیباتی استفاده می‌کنیم که ویروس کرونا را کنترل می‌کنند. همچنین با استفاده از همین رایانه‌ها اما با الگوریتم‌هایی مختلف فهرست ترکیبات یافت‌شده را بررسی و ارتقا می‌دهیم.

به این ترتیب می‌توان پیش از تحقیقات وسیع‌تر، ترکیباتی را شناسایی کرد که شانس بیشتری برای درمان این ویروس دارند.

به گفته محققان، ابررایانه‌ها می‌توانند به توسعه واکسن ویروس کرونا نیز کمک کنند، شیوع ویروس در جامعه را بررسی کنند و علاوه بر آن منبع و ساختار آن و همچنین واکنش ویروس با سلول‌های انسانی را تحلیل کنند.

نرم افزار حسابداری
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز